PERJÉS JÁNOS

coach / színész / tartalomgyártó

2024 - Collegium Humanum - pszichológus képzés
2024 - Dr. Angster Mária családállító képzés
2022 - EMCC EQA practitioner coach
2020 - Alkalmazott Coaching Akadémia

35 éve foglalkozom emberekkel, 20 éve vezetői szinten. Saját rendezvényszervező irodát vezettem, majd magánszínházat alapítottam. Ezalatt vezetőként és szolgáltatóként több ezer "önkéntelen" coaching órám volt, és vezetett egyedi útra.

Több, mint ezer rendezvény, és 1500 színházi előadással a hátam mögött elvégeztem a Szintézis Szabadegyetemet és a Humanisztikus Asztrológia Iskolát. Emellett 15 éve dolgozom masszőrként.


Folyamatosan együtt működöm Dr. Angster Mária  pszichoterapeutával, ahol a családállítást ötvözzük a színdarabokkal.

Az Alkalmazott Coaching Akadémia elvégzése módot adott arra, hogy mindazt a tapasztalatot, emberismeretet és módszert, melyet ezek a különböző területek adtak rendszerbe szedve, valóban az összefüggéseket keresve és láttatva coachként és mentorként működjek.

REFERENCIÁK

"Minden ajtó belülről nyílik - az egyik kedvenc idézetem. A hétköznapi rohanásban is próbáltam tudatosítani. ( nem mindig sikerült...)De János fantasztikus képességgel, rengeteg tudással rendelkezik.Mióta hozzá járok, a mindennapi életben is tudatosult. János nem csodatévő, de mindenkiből kihozza a maximumot."  

Hászenek Szilvia


"Hálás vagyok, hogy tagja lehetek egy őszinte, egymást segítő, támogató közösségnek, ahol a többiektől rengeteget tanulok és kapok. Együtt indultunk el ezen az úton; az önismeret és a magunkban rejlő változás útján, egymást emelve, bátorítva, felkarolva. A közös beszélgetések és egymás meghallgatása során felszabadult légkör varázsolódik körénk. Lehetőségünk van mások megismerésére és önmagunkat is egy másik szemszögből láthatjuk, figyelhetjük. A gyakorlatok során a képzeletünk szárnyalhat és ráébredhetünk arra, hogy mi az, amire igazán szükségünk van, kik vagyunk valójában. Felfedezhetjük a magunkban rejtőző potenciált, esélyt; átléphetünk azon az ajtón, ami saját magunkhoz is közelebb hoz. Szívvel-lélekkel. Köszönöm az élményt!"

Tenkelyné, Drabon Erika

A VÁLTOZÁS szimulációs önismereti coaching csoport visszajelzéséből:

"Nekem ilyenben még nem volt részem. Én eddig magam küzdöttem meg az érzelmi jellegű feladataimmal. Kevés támogatást kaptam. Szinte csak jelzéseket, mintákat. Persze van olyan, hogy a társadalom, a környezet formálja a helyzetet és abból tanulunk. De most egy teljesen új világba csöppentem.

Tetszik, hogy megtapasztalhatom miként tudunk egymás érzelmeivel jó értelemben "packázni" egy profi hozzáértő csoport-irányító segítségével.

Mindannyian különbözőek vagyunk, más élethelyzetekkel. Valakit úgy kell visszafogni, valakinek támogatásra van szüksége. Együtt kiadunk egy jó átlagot. Ebben az a szép, hogy mindenki láthatja, hogy hol áll az érzelmi állapota a többiekhez képest.

És ez támogatja a változást, változni akarást. Képet kaphat arról, hogy merre kell továbhaladnia annak aki épp érzelmileg "lent" van és értékelheti helyzetét az, akit épp egy szerencsésebb élethelyzetben talál a sors. Egymást segítjük egy jó kormányossal, mint egy sárkányhajó csapat. Nekem ez a csoport dinamika... "

Kostyál Endre

Önismereti tábor visszajelzés

Hálásan köszönöm Nektek ezt a hetet. Régóta foglalkozom önismerettel, de ez a hét mozdította előre a legintenzívebben a fejlődésemet. A rajzok, az élettérkép és mindenek előtt az önismereti kép. Aktiválta a tudat alatti működését, most sokkal könnyebben észreveszem az utamba kerülő lehetőségeket, és meg is ragadom azokat. A célkitűzésekről is már sokat tudtam, de valahogy mégis régóta stagnáló állapotban voltam. Minden apró dolgot meglátok most a környezetemben, magabiztosabbnak és erősebbnek érzem magam, mint eddig bármikor. Ismét jóval a kommunikációs komfortzónámon kívüli kihívásokat választottam és hiszem, hogy elérem a kitűzött céljaimat. Sikeresen megküzdök az esetlegesen felmerülő akadályokkal, stresszmentesen vagy a stresszt bölcsen kezelve haladok tovább az utamon. Nagyon köszönök mindent. Neked és kollégáidnak minden jót, további eredményes munkát kívánok szeretettel.
Bolla Andrea"

"Elértem a célom..."

"Amikor beléptem a színház ajtaján, reméltem, hogy megkapom kérdéseimre a választ. Hogyan leszek önmagammal egységben. Mindennap egy lépéssel közelebb kerültem saját magamhoz és mindennap tágítottam a biztonsági zónámat. A gyakorlatok, feladatok, beszélgetések megmutatták a változás irányát és hogy mennyire könnyű apró gondolat változásokat elérni. A harmadik napon már letisztult bennem saját magam egysége. Összetett egység lettem. A további napok a céljaimat és azok elérésének ütemét tárták fel. Most határozottan a célomra tudok koncentrálni és haladni afelé. A tanfolyam végén, amikor kiléptem az ajtón, visszanéztem, a célomat elértem, nagyon nagy munkával. Köszönöm szépen a segítséget! Köszönöm, hogy szaktudásotokkal engem láttatok és célzottan segítettétek megtalálni saját magam. Hálás vagyok."
Éva