Gyökerek nélkül nem lehet repülni

Mindenki megvan?

Április
15. Spirit Alkotóműhely
17. Székesfehérvár


Június
3. Keszthely
17. Szombathely
18. Balatonfüred 

Szeptember 
10. Veszprém
17. Gyula

Május 
8. Kecskemét
17. Fertőd
20. Spirit Alkotóműhely

Július
8. Nyíregyháza
23. Eger


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállítás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.
Elfogadni, hogy úgy volt, ahogy volt, azaz az történt az életünkben eddig, ami történt, nehéz lelki munka. Talán az segíthet, ha megértjük, miért volt valami úgy, ahogy volt, vagy miért volt valaki olyan, amilyen volt, miért viselkedett és élt úgy, hogy azzal a hozzátartozóinak, partnereinek fájdalmat okozzon.Semmi sincs ugyanis ok nélkül. Ha sikerül feltérképeznünk a sorsátvállalások láncolatát, akkor látjuk, hogy milyen módon kötötték gúzsba a szüleinket, partnereinket, gyerekeinket a rendszertörvények. Nem velünk voltak olyanok, amilyenek, hanem ebben a gúzsba kötöttségben nem tudtak másképp viselkedni. Így pedig már sokszor egészen másképp hangzik a történet.
És elfogadni, hogy pont attól a két embertől kaptuk az életünket, és mi tulajdonképpen ők vagyunk, sokaknak talán még nehezebb. Pedig anélkül, hogy szeretnénk magunkban azt a részt is, amit egyik vagy másik szülőnktől, nagyszülőnktől kaptunk, nem lehet jó életet élni. Ebben is segít, ha látjuk az okokat, és megértjük, hogy a lapokat tőlük kaptuk ugyan, de hogy mit csinálunk velük, az már a mi kezünkben van.Dr. Angster Mária pszichoterapeuta, családállìtò. Kiképzését Németországban és Magyarországon folytatta.Munkaterületei:
önismereti családállítás csoportok
családállítás a testi és lelki megbetegedések kezelésében
családállítás gyerekekkel
Az ISCA (International Systems Constellation Association, a Rendszerállítók Nemzetközi Szövetsége) Kutatási
Bizottságának vezetőjeként a családállítás nemzetközi hatásvizsgálatának koordinátora.
Közreműködik: Perjés János, színész-rendező, practitioner coach.
Színész-rendezőként felnőtt, civil foglalkozású embereknek tart csoportokat, ahol színházi eszközökkel vegyíti az önismeret, önbizalom fejlesztést.
Szìnészként sorselemzéssel összekötött unplugged koncert-színház roadshowt tart Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál történetéből.
Practitioner egyéni és csoportos coachként szakterületei: nyilvános beszéd coaching, önbizalomfejlesztő és gondolkodásmód coaching.