Összetartozás + Játék + kommunikáció + eredmény
Mindez önfeledten.

Vállalatoknak 
Csapatépítés, mint élmény

 

Coach vagyok és színházvezető színész.
A "James szimulációs" forma igy jött létre: ezt a két szakmát speciálisan összeolvasztottam. Mind a színházi kurzusokon, mind a kihelyezett vállalati tréningeken, csapatépítőkön alkalmazzuk.

Úgy és azért fejlesztettem ki, hogy a mindennapok gyakorlába szervesen illeszkedjen.Team coachingként nem elméleteket gyártunk, és az általunk tanult sablonokat adjuk tovább, hanem vállalatra, csapatösszetételre kidolgozva gyakorlati tréninget tartunk.
Ez hasznos -
- egyéni szinten: önismeret, kifejezési formák, kommunikációs gyakorlat
- csapatszinten: csoport kohézió, elfogadás, feladatmegoldás központúság csapatszinten
- ügyfélszinten

A tréningen valós szituációkat képzünk le kis csoportokban, számtalan ügyfél és feladat típust felvonultatva és szimulálva a lehetséges megoldásokat és az odavezető utat.

Nagyon élvezetes, színházi eszközökkel megvalósított gyakorlati tréning.Hiszen ügyfeleinkkel, partnereinkkel, kollégáinkkal folyamatos szerepekben és azok állandó váltakozásában vagyunk.Ezeket tanuljuk meg kezelni a tréningek, csapatépítők alkalmával.
Lukács Kálmán nemzetközi drámatanár, szìnész-rendező (angol nyelven is) és / vagy Cseke Katinka színész közreműködésével tartjuk a tréningeket, közreműködünk a létrehozott esetekben, a szimulált történetekben,

Létszámtól, időtartamtól függően a színészek létszáma is változik.
A költségek is eszerint alakulnak.


KÉRD KÜLÖN AJÁNLATUNKAT!