Összefoglalt Alkalmazott Coaching Akadémia

A nemzetközileg akkreditált tanúsítványt nyújtó Alkalmazott Coaching Akadémia COACH képzésének információi és részletei.

Játssz színházat!- színjátszó csoport felnőtteknek

2021-ben indítottam az első csoportokat, heti egy este. Most már egyszerűnek tűnik a folyamat, de természetesen semmi nem az… Jelenleg heti öt csoportot vezetek.

Sokféle indíttatásból keresnek felnőtt, civil foglalkozású emberek "játszóteret", ahol úgymond következmények nélkül kiengedhetik a gőzt. Csoportjaimban ez is jelen van, de nem ez a releváns. Kiengedjük a gőzt, úgy, hogy egy folyamat alatt megtanulunk magunkról, a csoportban való létezésről, az átalakulásról nagyon sok újdonságot.
Mindezt a színház, az irodalom eszközeivel. Komolyan, koncentráltan és vidáman.
Van, akinek elég belekóstolni, ám van, aki beleszeret. Azokkal tovább haladunk és egy színdarab létrehozása közben mélyítjük el azt, amit a személyiségek működéséről addig elsajátítottunk.
Csoportom valóban különbözik minden más, hasonló társulástól.
Nemzetközi coachként, pszichológus hallgatóként, a családállítás rendszerének tanulójaként karakter elemzésekkel, a motivációk kutatásával szeretném azt elérni, hogy a hétköznapokban is nagy hasznát vegyék a megszerzett emberismeretnek.